HTML en CSS #4 read more button veranderen in een mooi plaatje en hoe ik 'love Angela' onder mijn artikelen plaats

28 december 2015


Het is heel leuk om je blog een mooi design te geven, ook is het leuk om je eigen read more button te maken en te uploaden, en je blog een persoonlijke touch geven door je zelf ontworpen initialen onder aan je post, vandaag laat ik je zien hoe dat allemaal moet!

Read more button veranderen in een mooi plaatje.
Je hebt eigenlijk 2 manieren, de manier waarmee je je eigen knop designt en de manier waarmee je een knop van het internet plukt, maar zelf designen is wel veel leuker! Ik heb ook mijn eigen knop designt en ookal is hij niet heel erg bijzonder, ik vind hem wel heel leuk!

Ga naar blogger-->sjabloon-->HTML bewerken en ga op zoek naar deze code (klik CTRL+F in voor zoekbalkje)

<a expr:href='data:post.url + &quot;#more&quot;' expr:title='data:post.title'><data:post.jumpText/></a>

Deze code verwijder je en dan plak je deze code er voor in de plaats:

 <a expr:href='data:post.url' expr:title='data:post.title'><img src='http://image-URL.png'/></a>


Op de plek waar http://image-URL.png staat ga jij de URL (de link) van je plaatje plakken. (let op dat je de twee aanhalings tekens in de code laat staan!!) Als je je plaatje van het internet haalt dan is het geen probleem dan kan je de URL zo kopieeren en plakken maar als je hem zelf hebt ontwerpt (wat heel makkelijk kan via picmonkey) dan moet je hem uploaden via Tinypic, als je hem hebt geupload dan zie je vier links tevoorschijn komen en je moet de onderste link hebben, dus die voor blogger lay-out. Die URL zet je dus op de plaats van http://image-URL.png en je hebt een eigen read more button!

Hoe zet ik 'love Angela' onder elk artikel?
Als je mijn artikelen leest heb je misschien wel gezien dat ik (sinds kort) elk artikel afsluit met 'love, Angela' maar je kan ook zien dat het niet in een standaard letter type is en dat het ook een andere grootte is. Ik kreeg laatst de vraag hoe ik dat nou doe en het is veel simpeler dan je misschien zou denken, het is een eigen ontworpen plaatje (via picmonkey) en dat plaatje zet ik gewoon elke keer onder mijn artikel!  

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.